از هنرهای خانمهای ایرانی آماده کردن غذای خوشمزه و باب میل افراد خانواده است. تنوع غذاهای ایرانی بسیار بالاست و پختن و مهیا کردن هر یک به شیوهای خاص است، بعضی غذاها زود و سریع آماده میشوند و بعضی به زمان پخت طولانی نیاز داشته و باید آرام آرام بپزد و آماده شود تا به اصطلاح حسابی جا بیفتد؛ قورمه سبزی از این دسته غذاهاست. در آماده کردن برخی غذاها فقط با روغن و سرخ کردن سر و کار داریم؛ در این گروه میتوان به کتلت و کوکوها اشاره کرد.
راهنمای انتخاب و خرید زودپزنظرات این مطلب
تعداد صفحات : 0
درباره ما
اطلاعات کاربری
آرشیو
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی