براساس استانداردهای جهانی و اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) بهترین تجهیزات برای پخت وپز ظروف استیل است. همچنین متخصصان تغذیه از جمله دکتر کشاورز، ظروف استیل را از ظروف مناسب برای پخت و پز معرفی میکند و تنها نکتهای را که در مورد آنها هشدار میدهند، پرهیز از نگهداری طولانی مدت غذاهای اسیدی و نمکی در این ظروف است.
قابلمه استیلمواد شیمیایی را به غذای شما وارد نمیکند و عمر طولانی دارد، رویه آن کنده نمیشود و زنگ نمیزند. همچنین قابلمه استیلسبک بوده و استفاده از آن آسان است.
در ظروف استیل میتوانید برنج یا حتی ماکارونی هم بپزید و تهدیگ هم داشته باشید. نکته مهم هنگام استفاده از قابلمههای استیل تنظیم درجه حرارت است. کفی چند لایه در زیر ظروف باعث میشود دیرتر غذا در آنها ته میگیرد. با این وجود اگر غذای شما ته گرفت و قابلمه تغییر رنگ داد با کمی سرکه میتوانید آن را مثل روز اولش تمیز کنید.
قابلمههای استیل زنگ نمیزنند و از همه قابلمههای دیگر بهداشتیترند و دوستدار سلامت هستند. طریقه پخت و پز در ظروف استیل: قبل از شروع به پخت فرصت دهید تا ظرف کاملا داغ شود،در هنگام سرخ کردن بگذارید روغن کاملا داغ شده و سپس مواد غذایی مورد نظر را اضافه نمایید و برای خارج نمودن ته دیگ کافیست ظرف را ۵ دقیقه زود تر از روی شعله بردارید تا کمی سرد شده آنگاه براحتی میتوانید ته دیگ طلایی را نوش جان کنید.
بهترین راه شستن قابلمه ها و ماهیتابه های استیل آن است که از آب گرم برای شست و شوی آن ها استفاده کنید. پیش از شست و شو برای مدت کوتاهی ظرف تان را درون آب گرم خیس کنید. درصورتی که ظرف تان چرب نیست نیازی به خیس کردن ظرف ندارید آن را با ابر و ماده شوینده بشویید و سریع آب کشی کنید.
لینک های مرتبط:
مشاهده پست مشابه : برای پخت و پز چه ظرفی سالم تر و مناسب تر است؟